Rămâi conectat

Politică Administrație

Oana Badea: Cea mai mare problemă pe care o au aiudenii este lipsa locurilor de muncă. Un model de primar este Gheorghe Rotar

Dragoş Suciu

Publicat

în

Cea mai mare problemă pe care o au aiudenii este lipsa locurilor de muncă, consideră Oana Badea (PNL), care a precizat, în acest sens, că un model de primar este la Blaj – Gheorghe Valentin Rotar.

Oana Badea01”Cea mai mare problemă pe care o au aiudenii este lipsa locurilor de muncă – motorul economic. Simt nevoia unui motor economic autentic. Aiudul a fost prin Metalurgica, acea bijuterie a metalurgiei românești, un motor economic în județ (…) E greu să mai vorbim de o fabrică cu 10.000 de locuri de muncă la Aiud, dar un motor care să dea siguranță celui care are o pregătire de nivel mediu, nivel tehnician sau nivel ingineresc se impune în Aiud”, a afirmat luni, la radio Unirea FM, Oana Badea.

Oana Badea, posibil candidat din partea PNL la Primăria Aiud, a spus că echipa de la nivelul administrației locale trebuie să inspire încredere investitorilor.

”Oamenii din Aiud spun așa, au venit investitori la Aiud, au plecat din Aiud, și-au deschis afaceri în alte localități din județ. Pentru această afirmație, pentru acest mit, dacă e realitate sau mit, trebuie să existe un răspuns public pe care nu trebuie să-l dau eu. Din 2016 ocaziile nu mai trebuie ratate. Mulți dintre aiudeni vorbesc de ultimul tren”, a precizat Oana Badea.

Ea a continuat spunând că, din punct de vedere logistic, Aiudul are toate premisele unei bune dezvoltări întrucât este amplasat pe un drum național, către Cluj-Napoca și Alba Iulia, și are o platformă industrială la linie ferată.

”Unul dintre modelele de primari pentru mine este domnul Rotar de la Blaj. În 2012 am avut o discuție cu dânsul. Văzându-i mandatele de succes am vrut să văd ce stă în spatele succesului. Sinteza-sintezelor a fost: îți trebuie doar bună-credință. Trebuie să vrei să faci. Mulți l-au judecat atunci când s-a deschis Bosch în Blaj, dar este un beneficiu fantastic pentru comunitate. Mi-a spus, ”și în genunchi aș fi stat să vină în Blaj””, a afirmat Oana Badea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea