Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSM Târgoviște – CSU Alba Iulia 66-56 | Trupa lui Popov încheie anul cu o înfrângere!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultimul joc al anului, CSCSU Alba Iulia - CSM Targoviste 75U Alba Iulia a pierdut în deplasare, cu campioana CSM Târgoviște, scor 56-66  (16-25, 10-13, 18-17, 21-11), partida contând pentru etapa a 16-a a Ligii Naţionale de baschet feminin.

Un rezultat dezamăgitor în condițiile în care echipa de lângă Turnul Chindiei este o umbră a forței de altădată. În plus examenul era unul foarte important pentru trupa lui Miroslav Popov, în condițiile creionării traseului mai facil din play-off. CSU încheie anul pe ultima treaptă a podiumului, cu 25 de puncte, însă insuccesul din Dâmbovița nu a căzut deloc bine, câtă vreme în următoarea rundă, pe 5 ianuarie, acasă e un derby al disperării cu Olimpia Brașov.

*Dezamăgire…

În derby-ul pentru locul trei, albaiuliencele au dezamăgit încă din start, în primele 10 minute jucându-se practic soarta meciului, CSM-ul distanțându-se la 11 puncte: 25-11, un avans decisiv. În plin proces de modificare a lotului, cu trei jucătoare aflate la ultima prestație în „alb-albastru”, trupa vizitatoare a făcut un mare mare pas greșit, Târgoviștea având o prestație modestă în acest sezon: 6 eșecuri din 7 meciuri.

Citește și: CSU Alba Iulia a dat lovitura pe piața transferurilor: Dyer, Hazdovic și Karakasevic (ICIM Arad)! Vor pleca Miteva, King și Logan

A fost prima înfrângere, după 7 jocuri consecutiv câştigate de studentele din Cetatea Marii Uniri, în cele trei competiţii în care este angrenată (Cupa României, campionat, CEWL).

*Trio, cu gândul la plecare

Întâiul eșec din 2015 în compania campioanei, din trei jocuri disputate poate fi privit și prin prima rezultatului din luna octombrie, 87-71 pentru CSU, datele în privința efectivelor nefiind schimbate.

O nuanță, sugestivă poate: cele trei jucătoare aflate la meciul de adio: Miteva, King și Logan au strâns aproape 50 de minute pe parchet, dar au marcat numai… 6 puncte!

 

Au marcat Adriene Webb –  19, Jelena Antic -17, Vanessa Abel – 6, Elena Dincă – 4, Marta Fodor – 4, Mariah King – 4,  Asia Logan – 2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea