Rămâi conectat

Actualitate

Alege Spălătoria Tomas din Alba Iulia! Toate încasările din 19 decembrie vor fi donate casei de copii Rita Gargarița

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sub sloganul “Ajută-i să creadă în Moș Crăciun!”, Spălătoria auto Tomas din Alba Iulia derulează sâmbătă, 19 decembrie, o campanie caritabilă a căror beneficiari sunt cei 21 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani de la casa de tip familial Rita Gărgărița din cartierul Bărăbanț din Alba Iulia.

 

Rita GargaritaToate încasările de sâmbătă, 19 decembrie, vor fi donate copiilor ocrotiți în acest centru, din generozitatea administratorului societății, Adrian Toma și implicit a celor care vor alege Spălătoria Tomas.

 

Este pentru al treilea an consecutiv când, în preajma sărnătorilor de iarnă, Spălătoria Tomas se implică în campanii de caritate.

 

“Am considerat mereu că a dărui celor mai nevoiași decât tine este o datorie a fiecărui creștin. În acest an, cu ajutorul clienților noștri, îl vom sprijini pe Moș Crăciun să facă fericiți 21 de copii frumoși și deștepți, care nu au avut însă șansa unei familii complete. Vă așteptăm în număr cât mai mare sâmbătă la spălătorie, pentru a face împreună o bucurie copiilor de Rita Gărgărița”, a declarat Adrian Toma, administratorul Spălătoriei Tomas de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Pentru rezervări, telefon 0735682111

 

BP


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână

Bera Larisa

Publicat

în

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână Începând de astăzi, 1 iulie 2024, angajații din România vor beneficia de o majorare a salariului minim pe economie, conform noilor măsuri adoptate de guvern la începutul lunii iunie. Noul salar minim brut este de 3.700 de lei. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea