Alege Spălătoria Tomas din Alba Iulia! Toate încasările din 19 decembrie vor fi donate casei de copii Rita Gargarița

Paul Voicu - Primar 2020

Sub sloganul “Ajută-i să creadă în Moș Crăciun!”, Spălătoria auto Tomas din Alba Iulia derulează sâmbătă, 19 decembrie, o campanie caritabilă a căror beneficiari sunt cei 21 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani de la casa de tip familial Rita Gărgărița din cartierul Bărăbanț din Alba Iulia.

 

ELIT

Rita GargaritaToate încasările de sâmbătă, 19 decembrie, vor fi donate copiilor ocrotiți în acest centru, din generozitatea administratorului societății, Adrian Toma și implicit a celor care vor alege Spălătoria Tomas.

 

Mihail David - 2020

Este pentru al treilea an consecutiv când, în preajma sărnătorilor de iarnă, Spălătoria Tomas se implică în campanii de caritate.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

 

“Am considerat mereu că a dărui celor mai nevoiași decât tine este o datorie a fiecărui creștin. În acest an, cu ajutorul clienților noștri, îl vom sprijini pe Moș Crăciun să facă fericiți 21 de copii frumoși și deștepți, care nu au avut însă șansa unei familii complete. Vă așteptăm în număr cât mai mare sâmbătă la spălătorie, pentru a face împreună o bucurie copiilor de Rita Gărgărița”, a declarat Adrian Toma, administratorul Spălătoriei Tomas de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.

Pentru rezervări, telefon 0735682111

 

BP

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...