Rămâi conectat

Ştirea zilei

TRAGEDIE la Cugir: Un bărbat a fugit din spital și s-a spânzurat într-un garaj. Acesta ar fi avut o depresie postoperatorie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

spanzuratUn caz neobișnuit s-a petrecut în urmă cu puțin timp la Spitalul orășenesc Cugir.

Este vorba de un pacient (I.M. în vârstă de 73 de ani), internat la Secția Chirurgie a unității medicale, pentru o operație de hernie efectuată cu doar o zi în urmă de către medicul chirurg, dr. Terezia Boruah.

În noaptea de joi spre vineri, pacientul ar fi avut (potrivit personalului medical) o depresie postoperatorie, manifestată printr-un comportament agresiv, care a băgat spaima atât în rândul bolnavilor din saloanele vecine, cât mai ales în personalul medical.

După cum ne-a relatat G.J.(fost coleg de salon cu I.M.), în jurul orei 00.45, acesta a început să lovească cu ceasul în noptiera de lângă pat, după care a scos un cuțit, și-a tăiat tubul de dren, și-a luat sacoșa cu haine și a pornit în pijamale pe coridorul Secției Chirurgie strigând că pleacă acasă.

După cum am aflat, cu toate intervențiile personalului medical de serviciu, precum și a portarului instituției, de a-l calma și a-l opri să se întoarcă în salon, (situație destul de dificilă, având în vedere că avea cuțitul în mână), pacientul a coborât scările, a sărit peste gardul spitalului și a luat-o la sănătoasa.

Chemat de urgență la spital, unde i s-a relatat situația, un echipaj al Poliției Cugir a început urmărirea, dar după o noapte de căutări n-au mai dat de urma evadatului.

Vineri dimineața, în jurul orei 5.30, proprietarul unui garaj, unde I.M. își ținea bicicleta, l-a găsit pe acesta fără suflare, spânzurat de o țeavă a garajului. Potrivit organelor locale de poliție, nu există suspiciuni legate de decesul bărbatului, fiind vorba de un caz de suicid. (C.P.)

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină La etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice: Greacă Veche, Latină, desfășurată în perioada 25 – 28 aprilie a.c., la Timișoara, cei nouă elevi ai Seminarului Teologic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea