Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un bărbat de 80 de ani din Galtiu și-a găsit sfârșitul într-o groapă cu apă din grădină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 26.09.2015, în jurul orei 21.30, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi de către o vârstnică din comuna Sîntimbru, cu privire la faptul că, în după amiaza aceleiaşi zile, soţul său, în vârstă de 80 de ani, a plecat de la locuinţa lor din localitatea Galtiu şi nu s-a mai întors.

spanzuratPoliţiştii au demarat activităţile de căutare a vârstnicului, iar în jurul orelor 22.40,   l-au găsit decedat, într-o groapă cu apă și mâl aflată în capătul grădinii sale.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în după amiaza zilei de 26 septembrie, R.I. s-a dus în grădină pentru a curăța groapa în care se colecta apă dintr-un pârâu, folosită de familia sa la irigare.

În urma examinării sumare a cadavrului, nu au fost evidenţiate urme de violenţă.

Acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legala Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. Cercetările sunt continuate. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea