Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga IV-a, etapa a 6-a: victorii pentru Mureșul Vințu, Dalia Sport Daia, Viitorul Sântimbru și Șurianu Sebeș!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mureșul Vințu de Jos a repurtat aUnirea Alba Iulia - Viitorul Santimbru 38 4-a victorie consecutivă în Liga a IV-a, la Săsciori, echipa lui Mihai Manea impunându-se, după pauză, scor 3-0 (0-0), grație reușitelor semnate de M. Cristea – dublă și Cl. Oara. Meciuri interesante în etapa a 6-a a Ligii a IV-a, la Săsciori, Sebeș sau Sebeș!

ora 17.00: Viitorul Sântimbru – Viitorul Spicul Daia Română 2-0 (1-0): Biro (25) – cu o execuție de excepție, Ov. Crișan (90). Trupa lui Dan Comșa a egalat Euro Șpring în ierarhie, cu 15 puncte, însă liderul are un meci mai puțin.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Dalia Sport Daia Română – Gaz Metan Valea Lungă 2-0 (2-0): Brânză (1), Coman (42). Poate cel mai rapid gol al stagiunii, Brânză în secunda 52 a deschis drumul spre un succes lejer al gazdelor, în compania unui adversar ce a înregistrat al 5-lea eșec la rând.

 

Şurianu Sebeş – ASC Pianu 2-1 (1-1):

pentru gazde au înscris Deaconu (29), Ludwig (90+3)/ Grecu (38). Pienarii au pierdut în secvențele de prelungiri, după ce au fost aproape de a provoca primul pas greșit acasă al gazdelor.

Energia Săsciori – Mureşul Vinţu de Jos 0-3 (0-0): M. Cristea (55, 90+2), Cl. Oara (85).

Oaspeții sunt la al 4-lea meci fără gol primit. În prima repriză, gazdele au invocat neacordarea unui gol, la o fază la care mingea a căzut în preajma liniei porții. În actul secund au mai fost alte momente fierbinți, jucătorii celor două echipe s-au îmbrâncit la o fază în care un jucător al oaspeților s-a accidentat și a pătruns în teren, provocând clinciuri între oponenți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță, la inaugurarea bazei sportive de la Micești

Dan HENEGAR

Publicat

în

Răzvan Burleanu, preșdintele Federației Române de Fotbal, și Mihai Stoichiță, directorul tehnic din cadrul FRF, vor fi prezenți în miercuri dimineață la inaugurarea bazei sportive moderne din cartierul Micești din Alba Iulia. Astfel, municipiul reședință de județ va beneficia de un teren sintetic mult așteptat de ani buni, într-o primă fază inaugurarea fiind estimată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea