Rămâi conectat

Actualitate

Neînțelegeri lămurite cu lovituri de bâtă și picioare. Tată și fiu din Alba cercetați penal pentru lovire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tată și fiu din localitatea Straja sunt cercetați penal pentru pentru lovire, după ce, în urma unor discuții în contradictoriu, l-ar fi agresat pe un bărbat de 64 ani din Alba Iulia.

“Din primele verificări efectuate s-a constatat că la data de 23 septembrie 2015, în jurul orelor 19.30, U.C., s-a deplasat în localitatea Straja, judeţul Alba la domiciliul lui S.I.S. pentru clarificarea unor nemulţumiri existente între aceştia.

Discuţiile au degenerat iar între cei doi bărbaţi a avut loc o altercaţie în care a intervenit şi tatăl lui S.I.S., în care U.C. a fost lovit peste corp cu picioarele şi cu o bâtă.

U.C. a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba şi internat pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În urma constatării preliminare Serviciul de Medicină Legală Alba a comunicat faptul că numitul U.C., prezintă leziuni traumatice care nu i-au pus în primejdie viața dar necesită 16-18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de lovire sau alte violențe”, se precizează într-un comunicat remis presei de IPJ Alba. (BT)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea