Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Cum să scapi de pielea care se decojește după ce te-ai ars la soare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vara este anotimpul perfect pentru a merge la mare sau la piscină, însă trebuie să ai mare grijă cu expunerea la soare. Protejează-ţi mereu pielea cu creme protectoare şi evita să faci plajă la orele amiezii, când razele solare sunt extrem de nocive.

femeie-plajaDacă totuşi te-ai ars şi a început să ţi se usuce pielea şi se formează coji pe suprafaţa ei, există o soluţie pentru a scăpa de ele. Trebuie pur şi simplu să îţi exfoliezi pielea cu o metodă eficientă şi uşoară.

Când faci duş, pur şi simplu freacă-te pe tot corpul cu zaţ de cafea. Acesta va lăsa pielea moale şi catifelată, eliminând stratul de celule moarte. După duş, dă-te cu o cremă hidratantă sau cu un ulei.

Sursa: realitatea.net


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

8 mai: Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan Teologul, numit „ucenicul pe care îl iubea Iisus”, sărbătorit azi în cinstea minunii care are loc, în fiecare an, în această zi, la mormântul său

Ziarul Unirea

Publicat

în

8 mai: Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan Teologul, numit „ucenicul pe care îl iubea Iisus”, sărbătorit azi în cinstea minunii care are loc, în fiecare an, în această zi, la mormântul său Pe 8 mai, credincioșii îl celebrează pe Sfântul Apostol și Evanghelist loan Teologul, numit „ucenicul pe care îl iubea Iisus”, sărbătorit azi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea