Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Weekend negru în Alba: Doi adolescenți aflați la scăldat s-au înecat! ISU face un apel către părinți să-şi supravegheze copiii!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două tragedii petrecute în acest weekend în județul Alba, în urma cărora doi adolescenți și-au pierdut viața înecați, au marcat profund familiile victimelor și au șocat comunitatea locală.

inecatPentru evitarea tragediilor, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba face un apel către părinţi să-şi supravegheze copiii şi să nu-i lase la joacă pe malurile râurilor, lacurilor sau canalelor de irigaţii.

CITEȘTE ȘI: Adolescentă din Cluj, aflată la rude în Alba, înghițită de apele Râului Mureș

Totodată, cetățenii sunt sfătuiţi să frecventeze numai locurile special amenajate pentru înot şi să respecte avertizările privind interzicerea scăldatului în alte zone decât cele autorizate. Aşadar, trebuie evitat scăldatul în râuri, lacuri, canale de irigaţii sau alte cursuri de apă unde malurile sunt abrupte, curenţii sunt foarte puternici, albiile nămoloase sau pline de plante, pietre, crengi şi trunchiuri de copaci.

CITEȘTE ȘI: Un nou caz de înec la Alba. Tânăr găsit de ISU în apele Râului Târnava Mare, după mai multe ore de căutări

Dacă nu ştiţi sa înotaţi foarte bine, nu vă aventuraţi în locuri periculoase, nesupravegheate; folosiţi în acest scop doar bazinele special amenajate şi supravegheate de personal calificat.

Nu sunt indicate nici actele de teribilism prin plonjarea în apă de pe platforme, poduri sau alte construcţii. Cetăţenii trebuie să ştie că nu e bine să se aventureze în apă când sunt în stare de ebrietate şi că trebuie să evite scăldatul seara târziu sau în timpul nopţii.

În timpul unor vijelii sau furtuni, scăldatul este interzis, transmit specialiștii ISU Alba.

BT


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea