Rămâi conectat

Sport

Cinci memorii pentru FC Unirea Alba Iulia | 20 noiembrie 2011

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

20 noiembrie 2011 | Până în 10 decembrie, „alb-negrii” au de plătit 22.000 euro

    5 foşti jucători ai Unirii, Cernea şi Kanyuka din campionatul 2009-2010, respectiv Ad. Câmpeanu, Spătaru şi G. Ivan din returul precedent au câştigat la comisiile abilitate din cadrul FRF memoriile depuse împotriva divizionarei secunde, ce trebuie să plătească o sumă totală de 22.000 euro, termenul pentru achitarea restanţelor fiind finalul lunii în curs, în caz contrar FC Unirea suportând o depunctare de două puncte. Fundaşul congolez are de încasat jumătate din respectivii bani, adică 11.000 euro, după ce a mai primit aceeaşi sumă în trecut (graţie revendicării drepturilor), Kanyuka (24 ani) jucând pentru Alba Iulia în Liga 1 doar 3 partide (212 minute), culmea eficienţei fotbalistice! (peste 100 euro pe minut). Este criză financiară în „Cetate”, la finele partidei cu Juventus Bucureşti, şefii unirişti abia găsind bani pentru achitarea baremelor de arbitraj.
lEmpoli refuzată!
Ameninţată cu TAS şi sancţiuni de la FIFA, gruparea italiană Empoli a purtat noi negocieri cu FC Unirea Alba Iulia pentru a stinge litigiul. Formaţia din Serie B a fost notificată de „alb-negri” şi are termen până luni pentru a rezolva diferendul financiar. FC Unirea Alba Iulia trebuie să primească în contul transferului suma de 105.000 euro, iar italienii s-au arătat dispuşi să plătească în tranşe, la începutul acestei săptămâni o rată de 30.000 euro. La ultimele discuţii, însă italienii au propus eşalonarea sumei până la vară, lucru refuzat, iar în aceste zile impresarul Florin Manea, cel care a intermediat tranzacţia va depune un memoriu la Federaţia italiană de fotbal. Din motivul întârzierii achitării respectivilor bani, divizionara secundă nu a putut să plătească ratele contractuale pe luna trecută şi cele 5 prime din octombrie, deşi fotbaliştii au primi încredinţări în repetate rânduri.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea