Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Și-a făcut dreptate singur iar acum este cercetat penal – un tânăr din Cib a snopit în bătaie un bărbat pe care îl bănuia de furt

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţia oraşului Zlatna a fost sesizată, luni seara, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 58 de ani, din localitatea Cib, comuna Almaşu Mare, a fost victima unei agresiuni.

ambulantaDin primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că între victimă şi P.N.A., de 29 de ani, din aceeaşi localitate, a avut loc un conflict în timpul căruia i-au fost aplicate mai multe lovituri, cu pumnii şi picioarele.

Potrivit localnicilor, se pare că bărbatul bătut lucra ca zilier pentru agresor. Acesta îl bănuia de comiterea mai multor furturi și a decis să-i administreze o ”corecție”.

În urma agresiunii, victima a suferit mai multe contuzii şi traumatisme abdominale şi toracice şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internată.

Cercetările sunt continuate faţă de P.N.A. sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de concluziile medico-legale ce vor fi formulate în cauză, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliția municipiului Alba Iulia, mutată temporar, în clădirea fostei Policlinici a Spitalului Județean de Urgență, de pe strada Mușețelului. Motivul, lucrări de reabilitare a sediului IPJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliția municipiului Alba Iulia, mutată temporar, în clădirea fostei Policlinici a Spitalului Județean de Urgență, de pe strada Mușețelului. Motivul, lucrări de reabilitare a sediului IPJ Alba Poliția Municipiului Alba Iulia funcționează începând cu data de 14 mai 2024, într-un imobil situat pe strada Mușețelului, la numărul 2 (Fosta Policlinică a Spitalului Județean de Urgență […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea