Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

”Scutul Pădurii”: Autoutilitară supraîncărcată cu lemne depistată de polițiștii din Sebeș, în trafic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Sebeş, în timp ce acţionau joi, 25 iunie a.c., ora 18.50, în baza Planului de Acțiune ”Scutul Pădurii 2015”, au identificat în trafic o autoutilitară ce tracta o remorcă, ansamblu condus de S.C., de 33 ani, din comuna Bistra, judeţul Alba.

Cu ocazia controlului efectuat s-a stabilit că S.C. transporta în remorcă cantitatea de 42 mc material lemnos de esență molid, care nu corespundea cu cantitatea de material lemnos menţionat în avizele de însoţire a transportului.

Față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale, conform art. 19, alin. 1, lit. n din Legea nr.171/2010, cu amendă în valoare de 2000 lei, fiind luată măsură complementară a confiscării cantităţii de material lemnos, ce a fost lăsată în custodie Ocolului Silvic Blaj, punct de lucru Sebeş. (Z.U.)

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Consiliul local Roșia Montană a aprobat protocolul care va sta la baza realizării unui nou Plan Urbanistic General

Unirea Ziarul

Publicat

în

Consiliul local Roșia Montană a aprobat protocolul care va sta la baza realizării unui nou Plan Urbanistic General Consiliul local al comunei Roșia Montană a aprobat în ședința din 18 aprilie 2024 încheierea unui protocol de colaborare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Institutul Național al Patrimoniului (INP) și Consiliul Județean Alba. Hotărârea are […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea