Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO: Gicu Grozav, după plecarea de la Dinamo: „Acum n-aş accepta ofertă de la Steaua, trebuie să mă întorc în Rusia”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gicu Grozav, revenit pe „Cetate” după un an de zile în contextul organizării unui meci simbol în compania prietenilor săi (foşti unirişti) şi Unirea Alba Iulia, a vorbit despre viitorul său. Prietenii lui Gicu Grozav-Unirea Alba Iulia60

Internaţionalul român a anunţat că nu va mai continua la Dinamo şi dacă nu va primi şanse de la Terek Groznîi, club de care mai aparţine doi ani, va încerca să îşi găsească o echipă în străinătate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Gicu Grozav a primit cele mai multe aplauze în timpul jocului, majoritatea acestora venind din partea micii generaţii a Unirii Alba Iulia. Fostul unirist a precizat după partidă că este o mândrie pentru el să calce din nou pe stadionul, care l-a ajutat să ajungă în fotbalul mare.

„Trebuie să mă întorc în Rusia, unde mai am 2 ani contract şi aştept cu nerăbdare să aflu ce are de gând Terek Groznîi cu mine. Dacă nu voi fi păstrat în Rusia mi-aş dori să joc în străinătate, pentru că în România este foarte greu acum”, a declarat Gicu Grozav.

*”Nu am avut o perioadă bună la Dinamo”

Gicu Grozav a vorbit şi despre perioada petrecută în Ştefan cel Mare. „M-am dus cu entuziasm la Dinamo, dar nu am avut o perioadă bună. A fost important pentru mine că am jucat, însă situaţia clubului nu a fost una fericită. Au fost problemele cu insolvenţa şi s-au transferat 11 jucători”a precizat fostul dinamovist, care a marcat de 4 ori în retur.

*Grozav: „Nu aş merge la Steaua”

Întrebat dacă ar accepta o ofertă de la rivalii câinilor roşii, Gicu Grozav a oferit un răspuns tranşant. „Nu cred că aş accepta o ofertă de la Steaua, deoarece am jucat la Dinamo Bucureşti”, a afirmat albaiulianul.

Întreaga declaraţie o puteţi urmări în materialul video postat mai jos.

 

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea