Rămâi conectat

Sport

FOTO: Sărbătoarea campioanei Performanţa Ighiu, câştigătoarea Ligii a IV-a Alba 2015

Tudor Stan

Publicat

în

Performanţa Ighiu a reuşit să învingă Mureşul Vinţu de Jos, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0) şi şi-a asigurat prezenţa la barajul Ligii a 3-a.Bucurie Performanta Ighiu43

Campioana judeţului Alba a punctat prin golgeterii S. Turuş şi R. David (două goluri), iar reuşita echipei pregătite de Mihai Manea a fost trecută în dreptul lui Circov (gol spectaculos din lovitură liberă), jucător care a fost eliminat pe final de meci.

Partida de la Ighiu a fost un adevărat derby, cu aproximativ 1000 de oameni în tribune, galerie, goluri spectaculoase şi nelipsita bucurie de la final, când Ighiul a sărbătorit alături de fani accederea la barajul Ligii a 3-a.

Printre cei care au participat la petrecerea de final a fost şi primarul comunei Ighiu, Traian Rusu, un iubitor de fotbal şi apropiat al echipei din comuna pe care o conduce. „Sperăm să jucăm din ce în ce mai bine şi să ne îndeplinim toate obiectivele. Este pentru a 3-a oară când ajungem la baraj, iar de această dată sper să şi câştigăm. Respect Mureşul Vinţu de Jos, dar anul acesta au fost echipe care au jucat mai bine pe stadionul nostru. Noi am fost echipa mai bună în acest campionat şi vreau să îi felicit pe băieţi, căci ei au dus greul”, a precizat Traian Rusu, primarul comunei Ighiu.

Performanţa Ighiu a devenit pentru a 3-a oară în ultimii 6 ani, campioana judeţului Alba la fotbal. În acest an trupa lui Adorian Himcinschi a făcut un campionat excelent, reuşind să reducă diferenţa de 8 puncte dintre ea şi Mureşul Vinţu de Jos.

Adorian Himcinschi a punctat faptul că echipa sa a muncit extrem de mult în întreg campionatul, nu doar pentru această partidă şi a ţinut să îşi felicite jucătorii. „A fost un campionat disputat şi lupta s-a dus până la final. Astăzi am fost mai buni şi am reuşit să tranşăm partida. Vinţu este o echipă bună, a demonstrat acest lucru şi meciul de azi şi îi felicit. Au plutit foarte mult zvonuri în jurul echipei noastre, însă prin jocul de azi ne-am demonstrat adevărata valoare. Vom rămâne în priză, ne vom pregăti la fel de intens, pentru că ne-am realizat doar jumătate din obiectiv şi mai avem de câştigat cupa , plus barajul de promovare în Liga a 3-a”, a precizat Adorian Himcinchi, antrenorul Performanţei Ighiu.

Mureşul Vinţu de Jos a suferit ultima înfrângere la meciul direct cu Performanţa Ighiu din turul campionatului, iar Ighiul nu a mai pierdut din etapa a 10-a.

Mihai Manea a ţinut să îşi felicite băieţii pentru prestaţia din derby, cărora le-a urat succes la meciurile de baraj. „A fost un meci foarte bun astăzi, cu două echipe care şi-au dorit foarte mult victoria. Din păcate fotbalul se joacă pe goluri, iar noi am fost taxaţi pentru nişte greşeli în apărare. Îmi felicit băieţii pentru jocul prestat, însă mulţi dintre ei nu au mai jucat partide cu asemenea miză, iar acest lucru s-a văzut. Eu nu caut revanşe în fotbal niciodată, caut să învăţ din greşeli şi sunt sigur că şi finala Cupei va fi un meci la fel de frumos”,a afirmat Mihai Manea, antrenorul Mureşului Vinţu de Jos

[nggallery id=565]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea