Rămâi conectat

Curier Județean

Concerte de folk și competiții sportive la Festivalul ,,Zilele Tineretului’’ Cugir 2015

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai sunt câteva zile până când organizatorii de la poalele Drăganei ,ai Festival Folk ,,Zilele Tineretului’’ 2015, Consiliul Local, Primăria și Casa de Cultură, vor da startul manifestărilor care urmează să se desfășoare în perioada 2-3 mai.

Afis-folk-aprilie-2015-bun-210x300După cum se știe, anul acesta autoritățile locale au hotărât ca locul de desfășurare a evenimentelor culturale și sportive să aiba loc pe Râul Mare și anume la Cabana ,,Mistrețu’’.

Și de această dată, pe scena instalată într-un cadru natural de excepție vor evolua artiști și trupe folk renumite, precum: Mike Godorogea & Blue Spirit, Magda Pușcaș și prietenii, Marius Bațu și Desperado. Nu se vor lăsa mai prejos nici trupele locale cum ar fi: Cercul de Canto al Casei de Cultură, Vasile Palfi, Vali Iloaie, Grupul Aprentis, Star Dust, Milenium C , Amurg, Sereniti și invitați precum: Day One, Adriana Andreica, Arpy & Zip Band, Padre și Grupul Cetate.

Programul debutează sâmbătă, 2 mai la ora 15.00 prin competiția de Cros (plecare Valea Grușerii- sosire Cabana Mistrețu), Șah și Popice (cabana Mistrețu).

De la ora 16.00 va începe programul artistic în cadrul căruia își vor da concursul: Vasile Palfi, Adriana Andreica, Vali Iloaie, Grupul Aprentis, Star Dust, Milenium C, Amurg, Magda Pușcaș, Rareș Suciu, Mike Godoroja & Blue Spirit.

Duminică, 3 mai, tot de la ora 15.00, se dă startul concursului de Ciclocros (plecare Podul Roșu- sosire Cabana Mistrețu), după care urmează competiții de Tenis de masă și Popice (Cabana Mistrețu).

De la ora 16.00, va urca pe scenă Cercul de Canto, Day One, Padre și Grupul Cetate, Arpy & Zip Band, Sereniti Marius Bațu, Desperado.

Potrivit organizatorilor, vor fi puse la dispoziția participanților la eveniment, mijloace de transport în comun care vor circula din oră în oră, pe ruta Colegiul Național ,,David Prodan,, -Cabana Mistrețu, începând cu ora 15.00.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Întreținerea anvelopelor de vară: Când și cum să le înlocuiești pentru siguranța ta

Bera Larisa

Publicat

în

Întreținerea anvelopelor de vară: Când și cum să le înlocuiești pentru siguranța ta Anvelopele sunt unele dintre cele mai importante elemente de siguranță ale mașinii. Totuși, fiind confecționate din cauciuc, acestea se uzează în timp și necesită înlocuire după o anumită perioadă. Află la câți kilometri ar trebui schimbate anvelopele de vară și în ce […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea