Rămâi conectat

Sport

FOTO: Mureşul Vinţu de Jos s-a chinuit la Rapid CFR Teiuş *Claudiu Oara a adus cele 3 puncte în repriza secunda

Tudor Stan

Publicat

în

Partida de la Teiuş se anunţa una extrem de dificilă pentru Manea şi Rapid CFR Teius-Muresul Vintu de Jos53compania, iar acest lucru s-a dovedit şi pe teren. Mureşul Vinţu de Jos s-a întrecut în ratări în prima repriză, iar Rapid CFR Teiuş a trecut şi ea de câteva ori pe lângă marcarea golului, ratând din poziţii favorabile. Cl. Oara a deschis scorul în minutul 68 cu o lovitură de cap în urma unui corner executat de I. Cristea. În final Mureşul Vinţu de Jos s-a impus cu 1-0 (0-0) la capătul unui joc foarte bun făcut de elevii lui Ioan Ilie.

În prima repriză Mureşul Vinţu de Jos a ratat câteva ocazii foarte bune de a marca, însă P. Muntean şi Răcătăian au irosit şansele din poziţii favorabile. În cel de-al doilea mitan, Macarie a avut câteva intervenţii foarte bune, însă şi atacanţii Teiuşului au avut câteva ocazii pe care le-au irosit. În min. 67 M. Cristea a executat foarte bine o lovitură liberă de la distanţă, însă Macarie a respins in-extremis. Din cornerul executat de I. Cristea s-a născut şi golul victoriei vinţenilor, marcat de Cl. Oara care a deviat perfect balonul în poarta gazdelor. Diferenţa s-a păstrat până la final, iar cu acest rezultat Mureşul Vinţu de Jos rămâne la egalitate de puncte cu Performanţa Ighiu, liderul Ligii a IV-a.

Rapid CFR Teiuş (antrenor Ioan Ilie): Macarie – R. Muntean, Nagy, I. Popa, D. Lazăr, M. Domşa, R. Domşa, Trifa, Puia, O. Dan, C. Cristea.

Mureşul Vinţu de Jos (antrenor Mihai Manea): A. Man – C. Stoica, Ov. Oniga, Borşoi, Andreica, M. Cristea, I. Cristea, Javla, A. Păcurar, Cl. Oara, P. Muntean.

[nggallery id=351]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea