Rămâi conectat

Curier Județean

Accident rutier provocat de o șoferiță din Aiud: A încurcat Codul Rutier cu Codul Bunelor Maniere, într-o intersecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

C.C.E., o femeie de 35 de ani, din municipiul Aiud, a provocat un accident rutier, miercuri după-amiază, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107 D, Vama Seacă – Ocna Mureş.

Ajunsă la intersecţia cu DJ 107 E, șoferița a considerat că are prioritate în fața unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Ocna Mureş, și a intrat în coliziune cu acesta.

În urma accidentului C.C.E a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Aiud unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Operațiune de amploare a polițiștilor și jandarmilor într-un dosar de licențe universitare pe bani: Percheziții în Alba și alte 9 județe din țară

Bera Larisa

Publicat

în

Operațiune de amploare a polițiștilor și jandarmilor într-un dosar de licențe universitare pe bani: Percheziții în Alba și alte 9 județe din țară Joi, 4 iulie, au avut loc percheziții în Alba, București și alte nouă județe din țară. Echipele de anchetă din Brașov au efectuat un număr de 20 de percheziții în legătură cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea