Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Viorica Dăncilă, desemnată preşedinte interimar al OFSD. Marcela Dărămuș a participat la ședința Comitetului Executiv

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 27 martie, la sediul central al PSD din Bucureşti a avut loc şedinţa Comitetului Executiv al Organizaţiei Femeilor Social Democrate din România (OFSD) pentru desemnarea preşedintelui interimar al organizaţiei, funcţie rămasă vacanta ca urmare a obţinerii unei alte funcţii de către Rovana Plumb, preşedintele ales al OFSD in anul 2013.

viorica-dancila-presedinte-interimar-organizatie-femei-psdCât s-a aflat la conducerea femeilor social-democrate, recent aleasa preşedinte al Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, a reuşit să consolideze cea mai puternică organizaţie politica a femeilor din România.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Proiectele duse la bun sfârşit, acţiunile naţionale, regionale şi locale pe care le-a iniţiat sau determinat au crescut forţa şi gradul de implicare a femeilor social-democrate atât în PSD cât şi pe scena politicii româneşti şi europene.

Pentru tot ce a făcut şi pentru felul în care a muncit, pentru recunoaşterea meritelor şi drepturilor femeilor din politica românească a primit mulţumirile organizaţiei dar şi felicitările preşedintelui PSD, Victor Ponta.

Comitetul executiv a desemnat-o pe eurodeputata Viorica Dăncilă să asigure interimatul la preşedinţia organizaţiei până în luna octombrie a acestui an cand va fi organizata Conferinţa Naţională a OFSD.

Sarcina principală a preşedintelui interimar este de a asigura organizarea conferinţelor judeţene de reconfirmare sau de alegeri, acolo unde este cazul, a reprezentantelor femeilor social-democrate şi organizarea Conferinţei Naţionale pentru alegerea noii conduceri a OFSD. Totodată va trebui sa supună unei dezbateri publice “Pactul pentru demnitatea femeii”, lansat
pe 7 martie de către OFSD.

Din judeţul Alba, a participat Marcela Dărămuş, preşedinta Organizatiei Femeilor Social Democrate Alba, vicepreşedinte la nivel naţional: ”Mulţumiri Rovanei Plumb, care a construit si a condus 10 ani Organizaţia de femei a PSD – azi preşedinte al Consiliului National al PSD, mult succes Vioricăi Dancilă care de azi conduce interimar Organizaţia de femei a PSD!”, transmite PSD Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea