Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Olimpia Aiud – Mureșul Vințu de Jos 2-2 (2-2), în derby-ul etapei a 17-a din Liga a IV-a *Remiză pentru… Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Olimpia Aiud-Muresul Vintu de Jos54Mureșul Vințu de Jos a remizat la Aiud, scor 2-2 (2-2), cu Olimpia, pierzând primele puncte din retur. Acest egal al formației lui Mihai Manea avantajează Performanța Ighiu, care dacă învinge la Cugir va prelua șefia.

Partidă spectaculoasă dar și tensionată în derby-ul rundei, prima repriză fiind una în care s-a înscris de 4 ori. Liderul Mureșul Vințu de Jos a condus în două rânduri însă a fost egalat de fiecare dată de Val. Drăgan, care cu această dublă a devenit golgheterul Ligii a IV-a, cu 16 reușite.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Scorul a fost deschis de apărătorul Borșoi (17, reluare din apropiere), însă Val. Drăgan a executat impecabil două minute mai târziu o Olimpia Aiud-Muresul Vintu de Jos32lovitură de la 24 de metri. Ocupanta primei poziții s-a revanșat la capitolul goluri spectacol prin nou-venitul Circov (38) – șut de la mare distanță, ce l-a surprins pe Gânscă. Aiudenii au replicat iar și au înscris prin omniprezentul Val. Drăgan (43) – șut sub bară, după o neatenție a defensivei adverse.

*Circov, accidentare gravă

În actul secund, meciul a scăzut în intensitate. Mureșul a presat, dar fără clarviziune, marile oportunități aparținând Olimpiei. În minutul 81, Circov, unul dintre cei mai Olimpia Aiud - Muresul Vint40buni jucători de pe teren a suferit o accidentare gravă la piciorul drept. Acesta, după un duel cu Cotoară a fost obligat să părăsească terenul. Mijlocașul stânga a fost suspect de fractură la gleznă (maleolă) și s-a deplasat la Spitalul Județean Alba. Până la urmă, diagonsticul a fost mai blând, entorsă severă la gleznă, cu dublă întindere de ligamente și o perioadă de indisponibilitate de aproximativ o lună.

Olimpia: Gânscă – Sas, Todea, Ciofu, A. Bălan, B. Bucur, Guţ, Silea (28, Felindean), Cotoară, Coltor, Val. Drăgan. Antrenor Radu Andone.

Mureşul: Al. Man – C. Stoica, Borşoi, Ov. Oniga, Andreica – I. Grozav, I. Cristea – Cl. Oara, M. Cristea, Circov – P. Muntean. Antrenor Mihai Manea

[nggallery id=168]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea