Rămâi conectat

Sport

FOTO: Olimpia Aiud – Mureșul Vințu de Jos 2-2 (2-2), în derby-ul etapei a 17-a din Liga a IV-a *Remiză pentru… Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Olimpia Aiud-Muresul Vintu de Jos54Mureșul Vințu de Jos a remizat la Aiud, scor 2-2 (2-2), cu Olimpia, pierzând primele puncte din retur. Acest egal al formației lui Mihai Manea avantajează Performanța Ighiu, care dacă învinge la Cugir va prelua șefia.

Partidă spectaculoasă dar și tensionată în derby-ul rundei, prima repriză fiind una în care s-a înscris de 4 ori. Liderul Mureșul Vințu de Jos a condus în două rânduri însă a fost egalat de fiecare dată de Val. Drăgan, care cu această dublă a devenit golgheterul Ligii a IV-a, cu 16 reușite.

Scorul a fost deschis de apărătorul Borșoi (17, reluare din apropiere), însă Val. Drăgan a executat impecabil două minute mai târziu o Olimpia Aiud-Muresul Vintu de Jos32lovitură de la 24 de metri. Ocupanta primei poziții s-a revanșat la capitolul goluri spectacol prin nou-venitul Circov (38) – șut de la mare distanță, ce l-a surprins pe Gânscă. Aiudenii au replicat iar și au înscris prin omniprezentul Val. Drăgan (43) – șut sub bară, după o neatenție a defensivei adverse.

*Circov, accidentare gravă

În actul secund, meciul a scăzut în intensitate. Mureșul a presat, dar fără clarviziune, marile oportunități aparținând Olimpiei. În minutul 81, Circov, unul dintre cei mai Olimpia Aiud - Muresul Vint40buni jucători de pe teren a suferit o accidentare gravă la piciorul drept. Acesta, după un duel cu Cotoară a fost obligat să părăsească terenul. Mijlocașul stânga a fost suspect de fractură la gleznă (maleolă) și s-a deplasat la Spitalul Județean Alba. Până la urmă, diagonsticul a fost mai blând, entorsă severă la gleznă, cu dublă întindere de ligamente și o perioadă de indisponibilitate de aproximativ o lună.

Olimpia: Gânscă – Sas, Todea, Ciofu, A. Bălan, B. Bucur, Guţ, Silea (28, Felindean), Cotoară, Coltor, Val. Drăgan. Antrenor Radu Andone.

Mureşul: Al. Man – C. Stoica, Borşoi, Ov. Oniga, Andreica – I. Grozav, I. Cristea – Cl. Oara, M. Cristea, Circov – P. Muntean. Antrenor Mihai Manea

[nggallery id=168]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea