Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Un auto a luat foc la Sebeș. Pompieri intervin pentru stingerea incendiului

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Pompierii din Sebeș au fost solicitați joi, în jurul orelor 14.40, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism parcat pe raza municipiului.

Din primele informații oferite de ISU Alba, focul a izbucnit la compartimentul motor al unui Ford Focus. Nu au fost înregistrate victime.

UPDATE: Garda de intervenție Sebeș a intervenit ieri, la ora 14.42,  în municipiu, pe str. 1 Mai, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, proprietatea lui S.C. Pompierii militari au acționat cu o autospecială de stins incendii. Ca urmare a acestui eveniment, a ars autoturismul în proporție de 75%.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Românii pot să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale printr-o platformă lansată de guvern: Anunțul Ministerului Digitalizării

Bogdan Ilea

Publicat

în

Românii pot să raporteze deepfake-urile de pe rețelele sociale printr-o platformă lansată de guvern: Anunțul Ministerului Digitalizării Românii pot trimite sesizări privind conținutul audio/video manipulat digital (deepfake) distribuit online în scopuri malițioase prin intermediul paginii web a Ministerului Digitalizării. Conform unui ordin publicat joi seara în Monitorul Oficial, aceste sesizări vor fi analizate și transmise […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea