Rămâi conectat

Sport

Prozone Fitness Academy si Spice Fitness organizează, pentru prima dată în Alba Iulia, cursuri acreditate de Instructor Fitness – Personal Trainer

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Prozone Fitness Academy si Spice Fitness organizează, pentru prima dată în Alba Iulia, cursuri acreditate de Instructor Fitness – Personal Trainer, acestea fiind destinate tuturor pasionatilor de sport, celor care vor să aibă o viată sănătoasă si să capete cunostinte esentiale pentru a se antrena atât pe ei însisi, cât si pe cei din jurul lor. De fapt, este pentru prima data cand orasul nostru este ales de catre scolile din Bucuresti, pentru a gazdui un curs de profil!

curs-fitness-alba-iuliaCursurile AFP sunt acreditate de către Ministerul Educaţiei care oferă diplome ce sunt recunoscute de către Uniunea Europeană.

Prozone Fitness Academy îti propune ca, prin cursurile pe care le organizează, să formeze cei mai buni specialisti în fitness. Ne dorim la curs oameni pasionati de sport si de adoptarea unui stil de viată sănătos. Programele noastre sunt cuprinzătoare si inovative, iar pregătirea, atât teoretică, cât si practică, se desfăsoară sub supravegherea atentă a master trainerilor Academiei”, a declarat Andrei Urse Dută, fondatorul Prozone Fitness Academy.

Cursul de Instructor Fitness – Personal Trainer este dedicat tuturor celor vor mai mult decât o diplomă, celor care îsi doresc să schimbe vieti si care îsi doresc o experientă memorabilă.

Academia de Fitness Prozone se plasează, la acest moment, în topul scolilor de profil din România. Master trainerii academiei au o experientă vastă în domeniul fitnessului, atât în tară, cât si în străinătate. Andrei Urse Dută este unul dintre cei mai buni traineri din tară, la acest moment. Are o experientă de 16 ani în domeniul fitnessului de cea mai înaltă calitate din Marea Britania, Statele Unite ale Americii si România”, a afirmat Geana, antrenor personal la Spice Fitness, sala care gazduieste cursul.

Tocmai din dorinta de a oferi o experientă memorabilă, Prozone Fitness Academy vine si cu o ofertă extraordinar de atractivă. Astfel, Prozone dă posibilitatea celor care vin si se înscriu câte doi să plătească, împreună, contravaloarea unui singur curs. Adică fiecare plăteste o jumătate de curs. Oferta este valabila pentru cursurile platite pana la 25 februarie, inclusiv.

Esti pasionat de fitness? Iti doresti sa ajuti oamenii sa iti atinga obiectivele cat mai rapid si eficient? Vrei sa creezi o legatura de calitate cu cei ce iti vor fi clienti si poate chiar prieteni datorita ajutorului nepretuit pe care l-ai oferit? Vrei sa te bucuri cot la cot cu o persoana ce ti-a solicitat ajutorul si tu ai ajutat-o sa isi indeplineasca telul si dorintele legate de felul in care se simte si felul in care arata? Si cel mai important: vrei sa fii persoana careia i se multumeste pentru ca ai schimbat vieti si ai conlucrat pentru schimbarea unor atitudini, comportamente si ai dezvoltat increderea in sine a unor persoane care aveau nevoie de un ghidaj pentru a obtine toate acestea? Iata garantia ta pentru a obtine cele mentionate: CURS ACREDITAT DE INSTRUCTOR AEROBIC-FITNESS  – PERSONAL TRAINER, PROZONE Fitness Academy,  in perioada 18 Aprilie – 17 Mai 2015.

Cursul este perfect pentru cei care vor mai mult decât o diplomă, pentru cei care chiar vor o experienţă memorabilă!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Cicliștii din Alba, Roberto Burța, Miruna Măda și Denisa Mărcuș, iarăși pe podium, la Mediaș, la etapa a treia din Cupa României la Mountainbike

Dan HENEGAR

Publicat

în

La Mediaș, la etapa a treia din Cupa României la Mountainbike, cicliștii din Alba, Roberto Burța, Miruna Măda și Denisa Mărcuș, iarăși pe podium Pe lângă Campionatul European de Volei ce se desfășoară la Blaj în aceasta perioadă și Turul Sibiului în a cărui prima zi traseul a ajuns până la Blaj, a avut loc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea