Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Fetiță de un an din Alba, internată la neurochirurgie în Sibiu, în urma unei lovituri puternice la cap. Mama spune că a căzut din pat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incident grav s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 19.00, într-o locuință din comuna Vințu de Jos. O fetiță de numai un an a suferit o lovitură puternică la cap, și a fost transportată la secția de neurochirurgie a Spitalului din Sibiu după ce ar fi căzut, din pat, de la o distanță de jumătate de metru.

neuroCazul a fost semnalat la numărul de urgență 112. Purtătorul de cuvânt al Spitalului din Alba Iulia, Lucia Filimon, ne-a informat că este vorba despre un traumatism cranio-cerebral închis, cu înfundarea calotei craniene în zona parieto-occipitală dreaptă.

Fetița se află în stare conștientă și a fost transportată la secția de neurochirurgie a Spitalului din Sibiu unde urmează să i se facă un Computer tomograf și să primească un tratament corespunzător. Investigațiilor vor continua.

În acest caz nu este exclus ca Direcția pentru Protecția Copilului Alba să demareze o anchetă pentru aflarea exactă a circumstanțelor în care s-a produs incidentul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO: Sunetele de tobă ale Gărzii Cetății dau startul noului sezon turistic din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sunetele de tobă ale Gărzii Cetății dau startul noului sezon turistic din Alba Iulia Sezonul turistic s-a deschis oficial din 1 mai 2024, în Cetatea Alba Carolina. Tot de astăzi, Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, și-au reluat spectacolele. Citește și: Evenimente în 2024, la Alba Iulia: Data la care vor avea loc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea