Rămâi conectat

Actualitate

Bijuterii false, la ofertă în zona Sebeş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lMarţi seara, la ora 21,10, poliţiştii din Sebeş a fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat de 24 de ani comuna Gârbova că în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, la intersecţia cu DJ 106 F spre Câlnic, persoane necunoscute i-au făcut semn să oprească şi i-au oferit spre vânzare mai multe bijuterii din metal de culoare galbenă, despre care au afirmat că sunt din aur. Poliţiştii din Sebeş au reuşit să-i identifice rapid pe cei trei suspecţi: C.A., de 26 de ani, Z.Ş., de 27 de ani, ambii din comuna Câineni, judeţul Vâlcea şi V.D, de 46 de ani, din comuna Voineasa, judeţul Olt. Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Sebeş pentru cercetări, iar cu ocazia controlului efectuat asupra autoturismului, în bordul acestuia au fost găsite 10 lănţişoare, 4 brăţări şi un ghiul, toate din metal galben, bunuri ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Faţă de cei 3 suspecţi cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la înşelăciune precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.
lAlt semnal că în zona Sebeş ţepele cu bijuterii „din aur” sunt „la ofertă” a venit tot anul acesta, în luna mai. Atunci, un tânăr de 18 ani, în trecere prin Lancrăm a cumpărat de la un cetăţean două inele şi o brăţară din metal galben, despre care au spus că sunt din aur, pentru care tânărul a şi plătit 50 de euro şi 50 de lei. Autorul a fost prins în trafic, pe raza comunei Vinţu de Jos, era tot un cetăţean din judeţul Vâlcea, în vârstă  de 27 de ani. Cu ocazia controlului efectuat atunci de poliţişti, în autoturismul suspectului au fost  găsite 25 de inele din metal de culoare galbenă, un lănţişor din metal de culoare argintie, suma de 75 lei şi o bancnotă de 50 de euro.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea