Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Accident rutier în Alba Iulia: Două autoturisme avariate serios, după o coliziune în intersecția de la Stadion

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

accident stadion012Un accident rutier soldat cu pagube materiale considerabile, s-a produs marți seara, în Alba Iulia, la intersecția dintre Bulevardul Revoluției cu Calea Moților (în apropiere de Stadion).

Din primele informații de la fața locului, este vorba despre o coliziune între două autoturisme (unul înmatriculat în Alba iar celălalt în Cluj), după ce unul dintre șoferi nu a acordat prioritate. În urma impactului nu au fost persoane rănite.

Potrivit IPJ Alba, în cazul acestui eveniment rutier cei doi șoferi au utilizat procedura legală de înțelegere amiabilă.

[nggallery id=2839]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A 10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A 10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. La fața locului intervin pompierii pentru stingerea flăcărilor. UPDATE: S-a reluat circulația […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea