Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Sport

Ultima repriză pentru Iani Mitracu, astăzi, ora 10.30, la Stadionul „Cetate” din Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Iani MitracuIani Mitracu, fotbalistul de legendă al Unirii Alba Iulia va fi înmormântat miercuri, 17 decembrie, la ora 13.30, la Alba Iulia.

Înainte însă de a pleca pe ultimul drum, trupul neînsuflețit al fostului atacant al „alb-negrilor” va fi depus la ieșirea de la vestiare, în fața tribunei a doua a Stadionului „Cetate”, începând cu ora 10.30, tocmai din dorința ca suporterii să-și poată lua „rămas bun” de la cel care a fost un idol al generațiilor de uniriști.

În vârstă de 53 de ani, Iani a decedat duminică, în timpul unei partide de fotbal, într-un mod tulburător, îmbrăcat tocmai în tricoul Unirii, echipă căreia i-a dedicat tinerețea. Atunci o sărbătoare s-a transformat într-o dramă greu de descris în cuvinte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CIL Blaj – ACS Tg. Mureș 1-2 (0-0), în eșalonul terț! Eșec în minutul 90+9, după ce gazdele au egalat în minutul 90+5!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj a pierdut pe teren propriu cu ACS Tg. Mureș, scor 1-2 (0-0), nou-promovata fiind la al doilea eșec consecutiv, primul în fața fanilor. O înfrângere produsă într-un final incendiar, cu gazdele egalând în minutul 90+5 și primind lovitura în minutul 90+9 (Gliga), partida având mai bine de 11 minute de prelungiri Primul gol […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea