Rămâi conectat

Curier Județean

Hoț prins în flagrant în cancelaria Colegiului HCC din Alba Iulia de un profesor vigilent

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr de circa 20 de ani a fost surprins miercuri, 3 decembrie, în jurul amiezii, în timp ce încerca să fure un portofel din cancelaria Colegiului H.C.C. din municipiul Alba Iulia.

Colegiul HCC Alba IuliaDovedind un tupeu de hoț cu experiență, tânărul a trecut de paznicul școlii susținând că trebuie să ajungă la secretariatul școlii, unde ar avea  ceva de rezolvat.

Potrivit unor surse din cadrul instituției de învățământ, după ce a pândit bine zona și a văzut că profesorii sunt la orele de curs, bărbatul a intrat în cancelaria profesorilor scotocind după lucruri de valoare. Însă imediat după ce a pus mâna pe portmoneul unui cadru didactic, hoțul a fost surprins în flagrant  de un profesor vigilent, care a recuperat paguba și a chemat polițiștii.

Tânărul este cercetat acum în stare de libertate pentru tentativă de furt calificat și riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 7 ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mai multe localități din Alba, fără apă potabilă, în plin val de caniculă. Anunțul SC APA CTTA SA Alba

Bera Larisa

Publicat

în

Mai multe localități din Alba, fără apă potabilă, în plin val de caniculă. Anunțul SC APA CTTA SA Alba SC APA CTTA SA Alba, a anunțat sâmbătă, că mai multe localități din Alba vor rămâne fără apă, în contextul golirii rezervoarelor de înmagazinare din cauza caniculei din ultimele zile. Citește și: FOTO | AVARIE la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea