Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

SONDAJUL care-l înfurie pe Victor Ponta. Unde a greșit premierul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PontaUn sondaj realizat de IRES și publicat de site-ul stiripesurse.ro arată că românii nu prea votează în turul II, în turmă, așa cum le dictează candidatul pe care l-au susținut în turul întâi.

Victor Ponta s-a aliat cu cel puțin 4 candidați în turul II, dar sondajul IRES arată că votanții acestora nu vor vota așa cum le dictează liderul.

88,9% dintre votanții lui Dan Diaconescu susțin că n-ar vota cu cine le spune liderul, în timp ce doar 11,1% ar merge pe calea indicată. De asemenea, chiar dacă UDMR a spus că joacă imparțial, liderul Kelemen Hunor și-a exprimat preferința pentru Victor Ponta. 81,3% dintre votanții UDMR susțin că nu vor vota la indicația liderului.

Nici de la Tăriceanu, Victor Ponta nu va lua chiar tot. 32,3% susțin că nu vor ține cont de opțiunea lui Tăriceanu și 51,6% îl vor urma pe acesta. O mare problemă este cu electoratul lui Teodor Meleșcanu, care, în proporție de 100%, susține că nu va vota cum a indicat liderul.

Sondajul a fost realizat în 6 noiembrie, prin interviuri telefonice, pe un eșantion de 1.335 de persoane. Marja de eroare este de plus/minus 2,7%.

Sursa Stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea