Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un infractor din Fărău a recidivat prădând o locuinţă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marinel R., de 30 de ani, din Fărău, cu antecedente penale, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru furt calificat pe baza unui mandat emis de Judecătoria Aiud.  Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Unirea, au decoperit că  în perioada 29.10.2011 – 03.11.2011, Marinel R. a pătruns prin efracţie într-o locuinţă din Fărău iar din interior a sustras un covor şi o geantă cu mai multe obiecte de îmbrăcăminte şi bunuri de uz casnic, în valoare totală de 1.000 lei, bunuri pe care ulterior le-a vândut.

În 3.11.2011, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore, pe bază de Ordonanţă de Reţinere a suspectului care a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Alba. La data de 04.11.2011, învinuitul Marinel R. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de sesizare a Instanţei în vederea arestării preventive. Această unitate de Parchet şi-a însuşit propunerea organelor de poliţie sesizând instanţa de judecată, care a dispus măsura arestării preventive a inculpatului Marinel R. pentru o perioadă de 29 zile.(N.I.T.)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea