Rămâi conectat

Curier Județean

Un infractor din Fărău a recidivat prădând o locuinţă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marinel R., de 30 de ani, din Fărău, cu antecedente penale, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile pentru furt calificat pe baza unui mandat emis de Judecătoria Aiud.  Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Unirea, au decoperit că  în perioada 29.10.2011 – 03.11.2011, Marinel R. a pătruns prin efracţie într-o locuinţă din Fărău iar din interior a sustras un covor şi o geantă cu mai multe obiecte de îmbrăcăminte şi bunuri de uz casnic, în valoare totală de 1.000 lei, bunuri pe care ulterior le-a vândut.

În 3.11.2011, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore, pe bază de Ordonanţă de Reţinere a suspectului care a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Alba. La data de 04.11.2011, învinuitul Marinel R. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de sesizare a Instanţei în vederea arestării preventive. Această unitate de Parchet şi-a însuşit propunerea organelor de poliţie sesizând instanţa de judecată, care a dispus măsura arestării preventive a inculpatului Marinel R. pentru o perioadă de 29 zile.(N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea