Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: ”ATELIER DE TOAMNĂ VESELĂ”, la Alba Mall. Obiecte decorative, desene de Halloween şi colaje cu materiale din natură, realizate de elevii CSEI Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

atelier de toamna vesela04O minunată expoziţie de toamnă –”Atelier de toamnă veselă”-  se află la centrul comercial Alba Mall. Lucrările aparţin elevilor cu Cerinţe Educative Speciale de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă din Alba Iulia şi constau în  obiecte decorative, desene şi colaje cu materiale din natură specifice acestui anotimp, precum şi lucrări realizate din materiale reciclabile sau de Halloween.

De la desene tematice până la obiecte confectionate din  legume, fructe, frunze, semințe, hârtie, ziare, diverse materiale reciclabile, toate exponatele sunt confectionate de mânuţele  elevilor, începând cu clasa pregătitoare până la clasa a VIII-a şi realizate cu mult suflet si imaginație alături de cadrele didactice coordonatoare.

„Aflată la cea de-a IV-a ediţie, expoziția a avut ca punct de pornire  ideea că se pot  obține lucruri deosebite din orice găsim în jurul nostru sau oferit de natură,  reciclând și transformând în obiecte unice, deosebite, create cu  dorința de a le oferi și altora pentru a fi admirate”, a transmis prof. Daniela Cristian, consilier educativ la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă.

Timp de trei zile, începând de vineri, 31 octombrie, ora 14.oo, până luni, 3 noiembrie,  toți cei interesați și iubitori de frumos sunt așteptați la Alba Mall,  unde ” Atelierul de toamnă veselă”  le va bucura ochii si sufletele.

[nggallery id=2515]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

10-11 mai 2024: Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor la Cugir. Cum se fac programări

Ziarul Unirea

Publicat

în

10-11 mai 2024: Campanie de sterilizare GRATUITĂ a câinilor la Cugir. Cum se fac programări Primăria orașului Cugir organizează în zilele de 10 și 11 mai o campanie de sterilizare gratuită a câinilor de pe raza localității.  Citește și: Primăria Cugir concesionează Serviciul Public de gestionare a câinilor fără stăpân: Licitația de peste jumătate de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea