Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident grav în centrul municipiului Alba Iulia. Pericol de explozie?

Dragoş Suciu

Publicat

în

Accident rutier Aklba Iulia centru (5)Un accident rutier a avut loc în această dimineață, la ora 8.00, la intersecția străzilor Luminii cu Traian (lângă sediul băncii Raiffeisen) din municipiul Alba Iulia.

În urma coliziunii dintre două autoturisme o țeavă de gaz de pe marginea drumului, din imediata apropiere a desiului PDL, a fost fisurată. Pompierii și polițiștii au asigurat perimetrul de siguranță și au solicitat intervenția rapidă a celor de la EonGaz.

ISU Alba intervine pentru asigurarea măsurilor de prevenire a unui eventual incendiu.

Mașinile implicate în coliziune sunt înmatriculate în județul Alba, respectiv Dâmbovița. Cauza producerii accidentului este neacordarea de prioritate.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, din cauza neacordării de prioritate, șoferul unui autoturism Ford a intrat în coliziune cu un autoturism Skoda, cel din urmă fiind proiectat în peretele unui imobil, lovind totodată țeava de gaz metan din dreptul casei. Din fericire conducta nu a fost fisurată, luându-se preventiv toate măsurile pentru evitarea riscului în caz de explozie.

Ambii conducători auto au refuzat să fie transportați la spital, leziunile suferite în urma impactului fiind ușoare.

UPDATE IPJ Alba: Joi, ora 08,03, la intersecţia străzilor Luminii cu Basarabiei din municipiul  Alba Iulia, B.L., de 26 de ani, din Abrud, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din municipiul Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.
În urma accidentului, şoferul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale uşoare (excoriaţii).
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nu erau sub influenţa alcoolului.
Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=2453]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Schitul Izvorul Poşaga, popas de rugăciune, într-un loc deosebit de pitoresc din judeţul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Schitul Izvorul Poşaga, popas de rugăciune, într-un loc deosebit de pitoresc din judeţul Alba Construit într-un loc deosebit de pitoresc, schitul Izvorul Poşaga este situat în comuna Poşaga, judeţul Alba, 43 km SV de Turda şi 50 km E de Câmpeni. În apropiere, curge pârăul „Valea Poşagăi” precum şi izvorul datorită căruia schitul este cunoscut, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea