Rămâi conectat

Sport

Miercuri, debut stagional cu derby: Ştiinţa Bacău – Volei Alba-Blaj *După Collar, şi Trombiţaş a ajuns la Dinamo

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj - Stiinta Bacau16Miercuri debutează noul campionat la volei feminin, actuala ediţie a Diviziei A1 anunţându-se una extrem de tare şi în acelaşi timp atractivă. Patru echipe, Ştiinţa Bacău, Dinamo Romprest, Volei Alba-Blaj, CSM Bucureşti (enumerate în ordinea clasării anul trecut) sunt cotate cu şanse la medalii, formaţia din „Mica Romă” propunându-şi la al treilea sezon pe prima scenă să accedeadă în finala mare, după ce sezonul precedent a cucerit medaliile de bronz. Startul este foarte dificil pentru echipa condusă de Branko Gajic, care în runda inaugurală va juca miercuri, 15 octombrie, în fieful campioanei Ştiinţa Bacău (partidă televizată de la ora 17.30 pe Digi Sport 3). Cu o campanie remarcabilă de achiziţii, gruparea din Blaj are în faţă o stagiune în care a ridicat ştacheta, Volei Alba-Blaj urmând să debuteze şi în întrecerile continentale.

*Din „Mica Romă” la rivala Dinamo!

După Milagros Collar, rivala din Capitală a reuşit să înregimenteze o altă jucătoare care anul trecut a evoluat la Blaj. Este vorba de experimentata ridicătoare Luminiţa Trombiţaş (43 de ani), care în intersezon s-a despărţit de echipa din Alba. Cu doar trei zile înainte de startul noului sezon competiţional, Dinamo Romprest Bucureşti a reuşit două transferuri extrem de importante: Luminiţa Trombiţaş şi Aneta Germanova (secund, 39 ani, Bulgaria) două voleibaliste foarte experimentate. Atât Collar cât şi Trombiţaş, ambele apreciate de publicul blăjean, au făcut parte din efectivul conjudeţenelor în ediţia trecută, când Dinamo a eliminat dramatic (scor general 3-2) pe Volei Alba-Blaj, în semifinale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Ciugud a câștigat, în premieră, Memorialul “Dragoș Damian”, a 9-a ediție, competiție disputată în menoria fostului căpitan al formației, dispărut acum un deceniu Inter Ciugud a câștigat, în premieră Memorialul „Dragoș Damian”, competiție fotbalistică de suflet ajunsă la a noua ediție, disputată la Ciugud, în memoria fostului căpitan al Interului Ciugud. Au fost prezente […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea