Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Coliziune între două autoturisme într-o intersecție din Alba Iulia. O persoană a fost rănită

Dragoş Suciu

Publicat

în

acc2Un accident rutier s-a produs astăzi, în jurul orelor 14.00 – 14.30, la intersecția străzilor Traian cu Munteniei din Alba Iulia, potrivit IPJ Alba.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului o persoană a fost rănită și primește îngrijiri medicale.

UPDATE 1: Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate a conducătorului autoturismului marca Volkswagen, care a intrat în coliziune cu mașina de taxi, marca Peugeot.

Pasagerul taxiului care a suferit leziuni în urma impactului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia pentru investigații și îngrijiri medicale.

UPDATE 2: ”În data de 19.08.2014, ora  14,31, la intersecţia străzilor Munteniei cu Traian, din municipiul Alba Iulia, R.I., de 66 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un  autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de S.C., de 36 de ani, din Alba Iulia, care circula regulamentar în direcţia Centru – Gară, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, un tânăr în vârstă de 22 de ani, pasager în autoturismul condus de S.C., a suferit leziuni uşoare la cap şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO Alexandra Mateș

[nggallery id=2193]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV pe autostrada A1, între o mașină și un camion, pe sensul Sebeș-Deva: O persoană posibil inconștientă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV pe autostrada A1, între o mașină și un camion, pe sensul Sebeș-Deva: O persoană posibil inconștientă Un accident rutier grav a avut loc miercuri seara, în jurul orei 20.00, pe autostrada A1, pe sensul Sebeș-Deva. O persoană ar fi inconștientă după impactul dintre o mașină și un camion. Citește și: UPDATE FOTO | […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea