Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Accident rutier pe drumul dintre Săsciori și Loman – tânăr rănit după ce a intrat cu bicicleta într-un autoturism

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată, duminică după-amiază, cu privire la faptul că pe DC 51 C, între Săsciori şi Loman, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unui biciclist.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că F.R.E., de 18 ani, din comuna Săsciori, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra vehiculului și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Petreşti.

În urma impactului biciclistul a suferit mai multe plăgi contuze şi excoriații, fiind transportat la spitalul din Sebeş unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Atât conducătorul auto cât şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea