Rămâi conectat

Sport

Multe necunoscute în jurul Unirii Alba Iulia *”Alb-negrii” s-au înscris în Liga a 5-a *Juniorii A şi B afiliaţi la FRF

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea - Gloria Bistrita juniori23Timpul a presat în cazul celor care vor să înfiinţeze Unirea Alba Iulia la nivel de seniori. Clubul se află în insolvenţă, fapt care afectează planurile fotbalistice, mai ales în cazul juniorilor republicani, ce evoluează în competiţiile organizate de FRF, legitimaţi la SC FC Unirea 2006 Alba Iulia SA, dorindu-se o nouă afiliere, reuşită zilele aceste.

*Unirea Alba Iulia s-a înscris în Liga a V-a!

Perspectiva „mutării” acestora pe o nouă societate FC Unirea 1924 s-a dovedit dificilă, câtă vreme planul stabilit de instanţă nu poate fi respectat din punct de vedere financiar şi până la finele anului se va declara falimentul. Chestiunea în cauză se anunţa delicată, Liga a IV-a sau Liga a V-a şi a rămas în suspans, până astăzi.

Situaţia a fost câteva zile în coadă de peşte cum se spune, oficialii unirişti fiind nevoiţi să se mai deplaseze încă o dată la Bucureşti, la federaţie, pentru a pune în ordine toate documentele necesare permutărilor juridice şi fotbalistice.

Sâmbătă, când este fixată Adunarea Generală Extraordinară a AJF Alba, şedinţă în care se va stabili componenţa Ligii a IV-a, FC Unirea Alba Iulia va aparee iar în fotbal la nivel de seniori. Va fi iarăşi fotbal pe „Cetate”, plecând de jos. „Nu ne puteam hazarda la prea multe şi am preferat să începem din Liga a V-a, cu ajutorul unor sponsori„, a spus Dăscălescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea