Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ ISU Alba: ”Victima incendiului de la Bucium a fost găsită la mansarda imobilului, prinsă sub elemente de construcție prăbușite”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

La incendiul în care o femeie și-a pierdut viața, produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în satul Valea Albă, comuna Bucium Poieni, a intervenit Pichetul de Pompieri Cîmpeni, cu două autospeciale de stins incendii cu apă și spumă, în cooperare cu SVSU din Abrud și SVSU Bucium.

Potrivit pompierilor, proprietara, o femeie de 61 de ani, care locuia la mansarda imobilului, a fost găsită decedată sub elementele de construcție prăbușite în urma incendiului.

Au ars casa cu o suprafață construită de aproximativ 150 mp, din lemn, cu parter și mansardă, bunurile din interior, un autovehicul în totalitate și aproximativ 80% dintr-o anexă aflată în imediata vecinătate, pagubele înregistrate fiind estimate la circa 200 000 de lei.

O echipă de specialiști din cadrul inspectoratului efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzei probabile de incendiu”, precizează reprezentantul ISU Alba.

CITEȘTE ȘI: O femeie a ars de vie într-un incendiu izbucnit la o locuință din comuna Bucium, după ce a sunat la 112

[nggallery id=2099]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani. Citește și: Mesaje de condoleanțe „Draga noastră colegă, Camelia Lazăr, ne-a părăsit astăzi de dimineaţă, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea