Rămâi conectat

Cultură Educație

Profesorii de engleză învaţă noi metode de predare de la britanici

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    În seria activităţilor de formare a profesorilor de limba engleză în 27 octombrie, de la ora 14.00, la Şcoala „Vasile Goldiş” Alba Iulia  va avea loc o activitate de formare a profesorilor de limba engleză din judeţ, ne-a informat prof. Gloria Grosu, inspector şcolar de limbi moderne la IŞJ Alba. Editura Cambridge University Press, Centrul de Carte Străină SITKA în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba vor organiza atelierul animat având ca temă „In at the shallow end”, animatoare fiind Johanna Stirling.
Cursul survine după ce Educational Centre – The Experts on English Language Teaching Materials, Trinity College London şi IŞJ Alba organizaseră în 18 octombrie, la Colegiul Tehnic „Apulum”, prezentarea intitulată „Integrated skills in English exams (ISE)” şi workshop-ul pe tema: „How to prepare/help ISE candidates?”. Activitatea animată de prof. Peter C. Smith, BA (Leicester) a fost destinată profesorilor de limba engleză din judeţ, dascălii bucurându-se de ospitalitatea conducerii Colegiului Tehnic „Apulum” (prof. Maria Hodor – director şi prof. Carmen Ursu – director adjunct) şi a Catedrei de limba engleză.
„Scopul acestor acţiuni este de a oferi profesorilor metode şi instrumente pentru pregătirea elevilor şi a candidaţilor în vederea obţinerii certificării competenţelor de comunicare în limba engleză, în conformitate cu CECRL (Cadrul European de Referinţă pentru Limbile Străine)”, a declarat inspectorul şcolar Gloria Grosu.
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Elevul fruntaș Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, premiul I la un concurs de literatură și arte vizuale dedicat poetului Lucian Blaga

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevul fruntaș Daniel Cârnaț, de la Colegiul Militar din Alba Iulia, premiul I la un concurs de literatură și arte vizuale dedicat poetului Lucian Blaga Elevul fruntaș Daniel Cârnaț s-a remarcat din nou în cadrul activităților culturale datorită Premiului I obținut la etapa județeană și apoi la cea națională a Concursului de literatură și arte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea