Rămâi conectat

Curier Județean

Week-end-ul generozităţii în Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lSâmbăta trecută în jurul amiezii, poliţiştii  Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că în lghiu a izbucnit o ceartă violentă între doi vecini. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că P.G., de 57 de ani, din comuna Ighiu, fiind în vădită stare de ebrietate, adresa expresii jignitoare şi vulgare vecinei sale. Când i-a văzut pe poliţişti, omului i s-a urcat şi mai rău sângele la cap şi a început să-i înjure. L-a atacat pe unul dintre poliţişti şi a tras un picior autospecializatei de poliţie. În aceste condiţii, bărbatul a fost încătuşat şi condus la sediul secţiei, unde au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ultraj”, „sfidarea organelor judiciare”, „ultraj contra bunelor moravuri” şi „distrugere”. Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Alba.  Duminică, P.G. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a emis pe numele său ordonanţă cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Neapărat să stea lângă vecina sa….
lTot sâmbătă, în jurul orei 20.00, Poliţia Teiuş a fost chemată să intervină să aplaneze un scandal izbucnit într-o gospodărie situată pe raza lor de competenţă. În timp ce se aflau pe o stradă din Teiuş, între  R.G.I. de 22 de ani, şi S.M., de 31 de ani, a izbucnit un conflict spontan în timpul căruia S.M. i-a aplicat lui R.G.I. multe lovituri  cu pumnii în zona feţei. Conflictul a continuat  în  curtea  locuinţei lui F.I., prieten cu unul dintre combatanţi. F.I. a încercat să aplaneze conflictul dar a fost înţepat cu un briceag în spate de S.M.  În replică F.M. l-a lovit cu un cuţit, în zona lombară pe S.M. Ambii au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Alba, pentru acordarea de îngrijiri medicale iar S.M. a rămas sub supraveghere medicală.
Cercetările sunt continuate de Poliţia Oraşului Teiuş sub aspectul comiterii infracţiunilor de violare  de  domiciliu şi lovire  sau  alte  violenţe faţă de S.M. iar faţă de F.I. încadrarea juridică a faptei urmează să fie făcută în funcţie de  concluziile  medico-legale. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 29.07-04.08.2024 și suplimentar pentru intervalul 22.07.2024 – 28.07.2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEER – Sucursala Alba anunță întreruperile de energie electrică programate pentru intervalul 29.07-04.08.2024 și suplimentar pentru intervalul 22.07.2024 – 28.07.2024 Distribuție Energie Electrică România – Sucursala Alba anunță întreruperea în alimentarea cu energie electrică. Întreruperile programate pentru intervalul 29.07-04.08.2024 Nr. crt. ADRESA INTERVAL 1. BLAJ, TIUR, Strada PRINCIPALA PARTIAL 02/08/2024 09:00 – 02/08/2024 16:00 2. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea