Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vitali Klitschko este noul primar al Kievului, din partea partidului „Lovitura”. Primul knokout după retragerea din box

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vitali Klitschko, unul dintre cei mai renumiți campioni la box din lume, a castigat vitali_klitschko_2003_06_21alegerile pentru primaria Kievului din partea partidului „Lovitura” (UDAR), potrivit ultimului unui sondaj publicat de presa ucraineană.

În același timp, miliardarul Petro Poroşenko, candidat susținut de marele campion la box, a câştigat din primul tur alegerile prezidențiale din Ucraina, conform exit poll-urilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Klitschko este considerat un lider politic proeuropean si antirus. A castigat 57% din voturi, in timp ce contracandidatii sai, Lesya Orobets si Vladimir Bondarenko, au intrunit doar 10.3%, respectiv 8.2% din voturile ucrainienilor din capitală.

În vârstă de 42 de ani, Vitali Kliciko a renunţat la titlul mondial şi s-a retras din activitatea de performanţă în decembrie 2013, pentru a se dedica activităţii politice din ţara sa, într-un moment de mari tensiuni sociale și politice interne.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea