Rămâi conectat

Politică Administrație

Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis a obținut distinctia ‘First Class’ in cadrul Conferintei Districtuale Rotary 2014

Bogdan Presecan

Publicat

în

Cluburile Rotary Alba Iulia Civitas Solis și Rotary Alba Iulia au reprezentat cu cinste municipiul Alba Iulia și județul Alba la Conferința Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova, care a avut loc week-end-ul trecut la Timișoara.

Într-un cadru solemn, Clubul Rotary Alba Iulia Civitas Solis a fost felicitat pentru întreaga activitate de seviciu în folosul comunității, primind din partea presedintelui Rotary International Ron D. Burton, si a Guvernatorului Marian Mocanu, diploma “First Class”, pentru stabilirea obiectivelor strategice “Engage Rotary, Change Lives”, aceasta fiind de altfel și tema anului rotarian 2013-2014.

Potrivit unui comunicat remis presei de reprezentanții Clubului Rotary Alba Iulia Civitas Solis, “o delegație de șase membri, condusă de Dana Tomșiț, președinte Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis, a fost prezentă la acest moment de bucurie și bilanț al mișcării Rotary în România și Republica Moldova, prilej cu care s-au celebrat cei 85 de ani de la înființarea primelor cluburi Rotary din Romania (București și Timișoara, în 1929) și 20 de ani de la reînființarea Clubului Rotary din Timișoara.

Prezența Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis la acest eveniment de mare anvergură, cu participare internațională, a fost apreciată și pentru promovarea valorilor și tradițiilor populare specifice județului Alba, într-una din zilele conferinței delegația albaiuliană îmbrăcând frumoase costume populare de pe meleagurile noastre.

Prin distincțiile acordate, dar și prin dezbaterile și seminariile susținute pe parcursul celor patru zile, Districtul Rotary 2241 România și Republica Moldova a demonstrat că idealurile și principiile rotariene, de promovare a excelenței în toate domeniile și a preocupării constante de a servi în interesul comunității, pot fi ridicate la rang de cinste.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: PNL Alba Iulia are, începând cu această săptămână, o nouă conducere. Gabriel Pleșa este noul președinte al filialei

Ziarul Unirea

Publicat

în

PNL Alba Iulia are, începând cu această săptămână, o nouă conducere. Gabriel Pleșa este noul președinte al filialei Prin decizia Biroului Politic Județean al PNL Alba, filiala locală PNL Alba Iulia are, începând de zilele trecute, o nouă conducere politică, Gabriel Pleșa, primarul ales al Municipiului Alba Iulia, fiind desemnat președinte al organizației. Totodată, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea