Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

LIVE-TEXT: Naţional Sebiş – Metalurgistul Cugir 2-2 *Trupa lui Opric egalată în ultimele secunde!

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

National Sebis - Metalurgistul Cugir 16Metalurgistul Cugir a pierdut două puncte importante în deplasarea de foc de la Sebiş, fiind egalată în ultimele secunde ale jocului. Jucătorii lui Marius Opric se află la a doua întâmplare de acest gen, după ce la Pâncota au pierdut meciul în aceaşi manieră.

Unica reprezentantă a judeţului Alba în primele eşaloane venea după două remize externe, la Oşorhei şi Baia Mare. Cugirenii au început meciul de la Sebiş perfect, deschizând scorul în minutul 2 prin Ionuţ Radu. 10 minute mai târziu, Claudiu Oara a majorat avantajul echipei de sub Drăgana cu un şut sub bară, însă arădenii au reintrat în joc în minutul 21 după reuşita lui Blănaru. În ultimele minute de joc, Cugirul era foarte aproape să sărbătorească victoria pe terenul rivalilor din Sebiş, însă Bozean a marcat în ultimele secunde ale partidei şi Cugirul a pierdut două puncte mari care pot să cântărească enorm în economia promovării în eşalonul secund. Marţi pe Arena CSO din Cugir este programată  întâlnirea cu Şoimii Pâncota, pe teren propriu, o altă finală pentru Opric şi compania.

Foto: www.sportarad.ro

[nggallery id=1793]

Pentru desfăşurarea live-text a partidei de la Sebiş, click aici!

*min. 27: Tăban a intrat în locul lui Man

*1-2, min 20: Blănaru a marcat pentru Naţional Sebiş după o fază frumoasă a echipei sale

*0-2, min 13: Goool Metalurgistul! Oara a majorat avantajul cugirenilor la Sebiş cu un şut violent sub bară

*0-1 min. 3: Goool Metalurgistul Cugir! Ionuţ Radu a deschis scorul pe arena din Arad cu o lovitură de cap în urma unui corner executat de căpitanul Itu

Iată echipele de start:

Național Sebiş: Soltesz – Mînecan, Albert, Morariu, Neacșu – Blănaru, Digbeu, Bozian, Chindriș, Coțan – Mîndrușcă

Metalurgistul Cugir: Tiut – Trăşcan, Potopea, Cristea, Man – Negură, Neagu, Oara, Itu – Radu, Şuteu.

Vizitatorii sunt obligaţi să nu piardă în fieful contracandidatei din Arad, pentru a mai emite pretenţii la promovarea în Liga a 2-a. În celalalte trei dueluri directe s-au impus, de fiecare dată vizitatorii, 3-1 la Cugir în toamnă, 2-1 la Sebiş în retur, respectiv 1-0 sub Drăgana în 25 aprilie. Din distribuţia cugireană absentează Cîrstean şi Schuller – suspendaţi câte 3 etape, dar va reintra M. Neagu, după 6 runde de absenţă.

Echipa probabilă: Tiut – Iul. Cristea, Potopea, Şt. Radu, Trăşcan – Cl. Oara, M. Neagu, Negură, Şuteu – Itu, A. Câmpean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Semifinalele Cupei României: Viitorul Sântimbru – Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea – Performanța Ighiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

În semifinalele Cupei României, faza județeană, Viitorul Sântimbru va întâlni Hidro Mecanica Șugag și Inter Unirea va juca cu Performanța Ighiu. La sediul AJF Alba au fost prezenți Ovidiu Hulea, Ioan Budin și Cătălin Manciulea (a lipsit reprezentantul formației Inter Unirea), tragerea la sorți a fost efectuată de Maria Ioana Marin (trezorierul AJF Alba), mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea