Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Voinţa Savini Due Sebeş – Universitatea Cluj 28-31 (14-19), în ultima rundă *Elevii lui Weber au terminat cu înfrângere

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În ultima partidă din Seria B a Diviziei A la handbal masculin, în Sala „Florin Fleşeriu”, Voinţa Savini Due Sebeş a pierdut acasă cu Universitatea Cluj, scor 28-31 (14-19).

Meciul a fost încins, cu multe ambiţii în ambele tabere, amfitrionii având trei absenţi de marcă: Adrian Ţone şi Iancu Mărginean – suspendaţi, portarul Cornel Medrea fiind indisponibil, mai mult în minutul 11, Raul Muntean s-a accidentat şi nu a mai putut continua. Determinantă a fost prima repriză, în care vizitatorii au primit şi o vârtoasă mână de ajutor din partea arbitrilor, iar clujenii s-au distanţat decisiv.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Arbitraj potrivnic

Dacă ieri, Alexandru Weber a fost fericit, acum a trecut în extrema cealaltă, a dezamăgirii, înfrângerea fiind una, conform tehnicianului gazdelor, determinată de maniera potrivnică de arbitraj. „Prestaţia execrabilă a arbitrilor ne-a împiedicat să învingem. De pildă, în final am revenit de la 29-25, am marcat de trei ori consecutiv, însă două faze au fost judecate greşit, împotriva noastră. Trebuie să mulţumesc băieţilor pentru efort şi dăruire, dar mai ales publicului, unul vulcanic care a fost alături de noi până la final„, a spus Weber.

Din postura de nou-promovată, echipa condusă de Alexandru Weber a sperat că va încheia stagiunea pe podium, dar aceste ultime două eşecuri consecutive (la Piteşti şi cu Universitatea Cluj), fac ca Voinţa să rămână cu 40 de puncte (13 victorii, o remiză şi 6 înfrângeri), sebeşenii având acum un meci mai mult decât HC Argeş Piteşti, ce va merge la barajul pentru promovare.

Pentru Voinţa Savini Due Sebeş au marcat: Alin Cărăgui – 7 goluri, Cristian Suciu –   6, Adrian Cunţan – 4, Iulian Grozav – 4, Vlad Breazu – 3, Raul Muntean – 2, Florin Baciu – 1, Mihai Macarie – 1au mai jucat Liviu Moga, Cornel Medrea, Radu Balasz – Cristian Opincariu, Lucian Nimu, Lucian Preda.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea