Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ Accident mortal în Italia – O albaiuliancă de 27 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina într-un copac

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sfârșit tragic pentru Roxana Andreea Sabău, o tânără din Alba Iulia plecată la muncă în Italia. Aceasta și-a pierdut viața într-un accident rutier produs în dimineața zilei de 10 mai, în localitatea Maser din provincia Treviso.

Potrivit presei italiene tragedia s-a produs dimineața, la ora 6.30, când Roxana se întorcea acasă după ce a rămas peste noapte la o colegă de serviciu. Ea a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea – un Mercedes C Class Sport Coupe, și a lovit frontal un copac. Impactul a fost atât de puternic încât motorul mașinii a fost proiectat în șanț iar caroseria a fost distrusă în totalitate, corpul tinerei fiind prins înăuntru.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Personalul medical de pe ambulanța sosită la fața locului a încercat, fără succes, să o resusciteze.

Accidentul s-a produs la doar câteva sute de metri de locuința tinerei care lucra la un bar dintr-o localitate apropiată. Aceasta ar fi împlinit săptămâna viitoare 28 de ani. La locul accidentului cei care au cunoscut-o au adus lumânări și flori.

[nggallery id=1713]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea