Rămâi conectat

Ştirea zilei

SNPPC i-a acordat comisarului Traian Berbeceanu titlul de ”Polițistul Anului 2013”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comisarul Traian Berbeceanu a primit sâmbătă, în cadrul Conferinței Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, titlul de „Polițistul Anului 2013”.  

Decizia a fost luată în unanimitate de cei 132 de lideri de sindicat din Poliție, reuniți la Poiana Brașov, titlul fiind acordat pentru „încrederea în mișcarea sindicală a polițiștilor și pentru contribuția adusă la creșterea forței SNPPC”.

Potrivit hunedoaralibera.ro, la eveniment, comisarul șef Traian Berbeceanu a fost însoțit de soția sa, Gabriela, de vicepreședintele SNPPC Hunedoara, Vasile Bucuci și de vicepreședintele SNPPC, Dumitru Coarnă. La intrarea în sala conferinței, toți cei 132 de polițiști s-au ridicat în picioare și i-au primit pe cei patru cu aplauze.

Vizibil emoționat, comisarul șef Traian Berbeceanu a mulțumit colegilor din Sindicatul Polițiștilor pentru distincția oferită: „Așa cum am promis, îmi voi dedica acțiunile pentru ca niciunui polițist din România să nu i se mai poată întâmpla ceea ce mi s-a întâmplat mie”, a declarat Traian Berbeceanu.

Alături de fostul șef al BCCO Alba Iulia, polițistul hunedorean Vasile Bucuci a primit din partea SNPPC o Diplomă de onoare pentru meritul de a fi sprijinit mișcarea care l-a susținut pe Traian Berbeceanu în spațiul public. De altfel, titlul de „polițist al anului 2013” a fost oferit lui Traian Berbeceanu la propunerea vicepreședintelui SNPPC Hunedoara, Vasile Bucuci.

La evenimentul care a avut loc la Poiana Brașov au participat și reprezentanți din conducerea Ministerului Afacerilor Interne și șefi de structuri naționale.

Sursa: hunedoaralibera.ro
Foto: hunedoaralibera.ro
Video: Vasile Bucuci


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | Alertă neconfirmată de ACCIDENT în Alba Iulia, pe strada Zlatnei, la Micești

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE | Alertă neconfirmată de ACCIDENT în Alba Iulia, pe strada Zlatnei, la Micești Un accident rutier a avut loc luni la amiază, în jurul orei 12.00, pe strada Zlatnei, din cartierul Micești. Citește și: ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina în afara […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea