Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Doi ciobani din Alba, cercetați penal din cauză că au provocat un incendiu ce a distrus o colibă

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

duba politie3Marți, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din Zlatna au reuşit să-i identifice pe doi ciobani care se pare că au provocat un incendiu ce a distrus o colibă.

Astfel, potrivit IPJ Alba, “în după amiaza zilei de 6 mai, Poliţia Orașului Zlatna a fost sesizată de  către un cetăţean din Feneş cu privire la faptul că, în noaptea de 3 spre 4 mai, i-a ars o colibă ce o avea amplasată în locul numit „Feneşasa – sub Piatră”. Prejudiciul a fost estimat de reclamant la valoarea de 2.500 lei.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat activităţile de cercetare stabilind că incendiul a fost provocat de P.I.G., de 33 de ani din comuna Meteş şi B.V., de 46 de ani, din comuna Rădeşti, doi ciobani care în seara zilei de 3 mai s-au aflat în zonă, cu o turmă de oi şi care au făcut un foc, lângă colibă, pe care l-au lăsat nesupravegheat.

În urma incendiului, construcţia, realizată în cea mai mare parte din lemn, a fost distrusă în totalitate.

Faţă de cei doi ciobani, cercetările sunt continuate de Poliţia Oraşului Zlatna, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 253, alin. 4 din Codul Penal.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Noi reguli pentru obținerea pașaportului: Ce prevede noua lege adoptată de Camera Deputaților

Bogdan Ilea

Publicat

în

Noi reguli pentru obținerea pașaportului: Ce prevede noua lege adoptată de Camera Deputaților Marți, 14 mai 2024, Plenul Camerei Deputaților a adoptat un proiect de lege care revizuiește condițiile pentru eliberarea pașaportului simplu temporar. Conform noilor reguli, acest tip de pașaport va putea fi emis doar în situații speciale. În cursul zilei de marți, 14 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea