Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Tragedie în Alba Iulia – Un tânăr de 26 de ani a fost găsit spânzurat în locuință

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

M.S.,  un tânăr de 26 de ani a fost găsit spânzurat, luni dimineața, în apartamentul în care locuia – pe str. Gladiolelor din Alba Iulia.

IPJ Alba a demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs decesul. Trupul tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din cadrul Spitalului Județean Alba.

UPDATE 1: Potrivit reprezentantului IPJ Alba, tânărul a lăsat un bilet de adio în care își lua rămas bun de la familie, prieteni și colegi. De asemenea acesta și-a motivat gestul făcând referire la încheierea unei relații de prietenie pe care a avut-o cu o fată.

Vecinii spun despre tânăr că era liniștit și respectuos. Se pare că acesta era din Oarda și locuia cu chirie în blocul respectiv de aproximativ o jumătate de an și a fost văzut venind acasă împreună cu prietena lui până săptămâna trecută.

Trupul lui M.S. a fost găsit de mama sa care a alertat imediat poliția.

UPDATE 2: ”Politia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, ieri, 14 aprilie a.c., ora 09.50, cu privire la faptul că în incinta unui imobil situat pe strada Gladiolelor din Alba Iulia a fost găsită o persoană decedată prin spânzurare. Echipa de cercetare deplasata la fata locului a identificat persoana în cauză stabilind că se numeşte Mihai S., de 26 de ani, din Alba Iulia. Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean Alba, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei exacte a decesului”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

CITEȘTE ȘI: Povestea cutremurătoare a tânărului de „nota 20”, membru al galeriei CSU Alba Iulia, care s-a sinucis din dragoste


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea