Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

ASTĂZI: Membrii PMP vor face o vizită SURPRIZĂ la sediul PSD Alba. Ce îi aşteaptă pe deputaţii Dîrzu şi Potor?

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potor si Dirzu01PMP Alba nu a stat cu mâinile în buzunar vizavi de scumpirea accizei, respectiv creşterea preţului benzinei şi a motorinei la pompă şi a strâns 10.700 de semnături de la persoane din judeţul Alba care nu sunt de acord cu această măsură.

În acest sens o delegaţie PMP va depune la sediul PSD Alba, la ora 16.30, o solicitare prin intermediul căreia îi roagă pe deputaţii PSD din Alba să voteze împotriva Ordonanţei de Urgenţă cu care va veni premierul Victor Ponta în Guvern.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

O scrisoare îi aşteaptă pe deputaţii PSD Ioan Dîrzu şi Călin Potor în care se prezintă dorinţa a 317.000 de români din ţară care nu îşi doresc majorarea accizei. Preşedintele PMP Alba, Clement Negruţ a precizat în cadrul unei conferinţe de presă faptul că scumpirea se va regăsi şi în preţul alimentelor, iar din această cauză Victor „Pompa”, aşa cum a fost numit de deputat, ar trebui să renunţe la acciză. Negruţ a apreciat faptul că scumpirea accizei a determinat scăderea vânzării carburanţilor, în zilele de 1 şi 2 aprilie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră

Unirea Ziarul

Publicat

în

13 microbuze electrice achiziţionate pentru elevii din Alba cu bani provenind din vânzarea certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră Administraţia Fondului pentru Mediu acordă UAT – Judeţul Alba o finanţare în valoare de 15 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru achiziţionarea a 13 microbuze electrice. Contractul de finanţare a fost încheiat în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea