Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

”Bombă” pe roți: Un șofer cu alcoolemie de 1,28 depistat în trafic de polițiștii din Aiud

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţişti din Aiud au oprit pentru control, marți, 1 aprilie a.c., ora 15.48, pe DJ 107M  un  autoturismul condus de V. R., de 38 de ani, din comuna Rimetea, judeţul Alba.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest,  rezultând valoarea de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la Spitalul Municipal Aiud în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului sau altor substanţe”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 336 alin. 1 din Codul Penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

LIVE VIDEO: A început CoBuild, festivalul pasionaților de utilaje. Cele mai noi utilaje și tehnologii de construcții, camioane și autovehicule pot fi văzute și testate la Ciugud

Ziarul Unirea

Publicat

în

A început CoBuild, festivalul pasionaților de utilaje. Cele mai noi utilaje și tehnologii de construcții, camioane și autovehicule pot fi văzute și testate la Ciugud Festivalul CoBuild și-a deschis ieri larg porțile și a primit vizitatori din toate colțurile țării, dornici să descopere cele mai noi utilaje și tehnologii de construcții, camioane și autovehicule. CoBuild […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea